kosár0 termék van a kosárban

Impresszum

A webáruház üzemeltetője:

Sinka Péter
Telefonszám: +36 30 514 2898
e-mail: lujzus@lujzus.com

Az oldal készítője:

Sárközi Péter
e-mail:sarkozi.peter82@gmail.com

A tárhely üzemeltetője:

Magyar Hosting Kft.
Web: http://www.mhosting.hu

Jogi nyilatkozat

Tartalom, szellemi tulajdon

Az oldal kézzel készült, egyedi termékeket hirdet, melyeknek készítője és közvetlen eladója Sinka Lujza egyéni vállalkozó. A logó, a szöveges tartalom és a termékekről készült fotók mind szerzői jogvédelem alatt állnak, tehát semmilyen formában nem használhatóak fel harmadik személy által, nem árusíthatók vagy adhatók tovább.

A felhasználó által közzétt tartalmakat az üzemeltető nem köteles előzetesen ellenőrizni, sem azt rendszeresen vizsgálni abból a szempontból, hogy az nem sérti-e más jogát.

Adatvédelmi rendelkezések

Az oldalt használó, adott esetben regisztráló személy adatait semmilyen körülmények között nem adja ki az oldal üzemeltetője harmadik személynek. A hatóságok ez alól kivételt képeznek egy esetleges büntetőjogi nyomozás esetében.

1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,

1992. évi LXVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról,

1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről és

2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló rendelkezések alapján.

Regisztráció

A regisztráció bárki számára nyílt és ingyenes. A lujzus.com oldalon található szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatóknak érhető el. A regisztráló felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen Jogi nyilatkozatban szereplő bármely szabály megszegése esetén megszűntethetjük hozzáférési jogait az oldalhoz.