kosár0 termék van a kosárban

A kezdet

Lujzus, avagy hogyan is kezdődött (dióhéjban)

lujzus

3 gyermekes édesanyaként rengeteg tapasztalatot szereztem a babahordozás területén. A piacon található hordozóeszközök közül szinte mindent kipróbáltam, de egyik sem volt tökéletes számomra, ekkor határoztam el magam, hogy saját tervezésű hordozókendőket fogok készíteni.

A 3. pocakosságom alatt kezdődött minden. Ekkor ástam bele magam mélyen a hordozás témájába, és eldöntöttem, hogy hordozókendőben fogok hordozni. Rugalmas kendőm meghozta az önbizalmam és a karikás volt az első szövött kendőm. Utána sorban jöttek/mentek a kendők és tudtam hogy valami hiányzik nekem.

Olyan sok textilminta tetszett, még többet képzeltem el, és hosszas keresés után találtam rá a szövödékre akikkel ezeket a terveket meg tudtuk/tudjuk valósítani. Közben a férjemre is gondolnom kellett, hiszen ő is ki szerette volna venni a részét a hordozás öröméből. Mivel munkából későn ért haza, így a kendőkhöz nem volt türelme. Kellett vmi ami kendős és állítható, de könnyű használni. Végigpróbáltuk szinte minden akkori kendős hordozót, de valahogy egyik sem volt az igazi. Ekkor kezdtem el a saját hordozót tervezgetni és született meg az első kendő félcsatosom. Később jött a mei tai, a csatos, a pod, majd kifejlesztettem a toddler csatost és a csatos onbut.

Hordozókendőim hazai szövőgyárban, szövődében készülnek, teljes mértékben magyar terméket készítek, ezzel is támogatva a magyar gazdaságot. Az anyagok egy részéből hordozók, és hozzájuk illő szintén saját tervezésű táskák, sálak és egyéb kiegészítők készülnek.